Delo z Žigo je super. Obvlada prostor, obvlada ljudi, njegove slike nikoli ne razočarajo. Svoje delo vedno opravi v roku (ali še prej), točno tako kot pričakuješ (ali še bolje) in najpomembneje – prilagodi se naročniku. Po več kot 9-ih letih sodelovanja lahko rečem, da si takega fotografa naročnik lahko samo želi.

Ana Plut
Vodja korporativnega komuniciranja Simobil

Z Žigo sodelujeva že dobrih 5 let, kar v našem “fohu” lahko pomeni samo to, da je Žiga vrhunski fotograf, ki ve kaj branža pričakuje. Izredno odziven in prilagodljiv s svojim objektivom vedno ujame natanko to, kar naročnik želi videti.
V kategoriji organiziranja dogodkov, so vse kar od dobrega “eventa” ostane prav vrhunske fotke. Zanesljivost in natančnost sta tukaj ključnega pomena in Žiga obvalda oboje.

Denis Kjostarov
Projektni vodja Korpmedia d.o.o.

Z Žigo sodelujemo že vrsto let in brez dvoma lahko potrdim, da svoje delo vedno opravi profesionalno. Ob pravem trenutku je na pravem mestu, ima dober občutek za posameznika in ambient ter izvrstno oceni, kakšne fotografije so najbolj primerne za uporabo v eksterni javnosti in znotraj podjetja. Dober občutek je, ko lahko fotografu zaupaš in veš, da bodo z njegovo pomočjo spomini na vse dogodke (tiste resnejše in tiste malo bolj sproščene) živi za vedno.

Dejan Turk
Predsednik uprave A1 Slovenija in Vip mobile

Z veseljem povem, da je Žiga poslovni partner, s katerim je vedno v užitek sodelovati! Naš posel pozna »u nulo« in točno ve, kaj se od njega pričakuje. Nobene nepotrebne izgube časa z letanjem za fotografom na dogodku in usmerjanjem njegove pozornosti na ključne stvari, s čimer nam prihrani kar nekaj stresa. Je simpatičen fant od katerega prejmeš le in samo kvaliteto 🙂

Ajda Tratar
Account Manager MPG

Z Žigo odlično sodelujemo že vrsto let, saj se nanj vedno lahko zanesemo. Je hiter, odziven in prilagodljiv, predvsem pa ‘razume sceno’. Storitev vedno opravi v roku in zelo profesionalno.

Valentina Berlec
Moët-Hennessy Marketing Manager

Žiga bi priporočila vsakemu, ki išče kakovostno fotografsko storitev. Profesionalni niso zgolj njegovi izdelki, temveč vedno znova tudi njegov odnos.
Znajde se v vsaki situaciji, je odziven, prilagodljiv, zanesljiv in prijazen. Izredno cenim tudi njegov kreativni vložek in ideje, ki pripomorejo h končnemu izdelku.

Maruša Širok
Prodaja in marketing Schenker d.d.

Storitve fotografa Žige Intiharja so vedno na visokem nivoju in v dogovorjenem obsegu. Z veseljem delamo z njim tako pri izvedbi internih kot tudi največjih zunanjih dogodkov.

Urša Mihajlovič
SAP

S fotografom Žigo Intihar sodelujemo že več kot 6 let. Predvsem smo navdušeni nad izjemno kakovostjo opravljenih storitev ter hitrim odzivom in prilagodljivostjo našim željam, ki so po navadi poslane v zadnjem trenutku. Žiga in sodelovci so vedno zanesljivi in z unikatnim simpatičnim pristopom projekete izpeljejo na pričakovanem nivoju in popolnoma brez nepredvidenih nevšečnosti za naročnika. Cenimo tudi kreativne predloge in druge “out of the box” ideje, ki so značilne za ekipo Imago. Veselimo se vseh skupnih projektov tudi v bodoče.

Ana Mrgole Glaxo Smith Kline
Brand Manager Sensodyne, Pronamel & Corega

Z Žigom sodelujemo že nekaj let in sicer pri vseh večjih projektih za naše naročnike, katerim je kvaliteten report, ki vključuje tudi slikovni material ključni del projekta. Ravno zaradi tega je Žiga tisti, na katerega se lahko zanesemo in računamo na njegovo odzivnost, prilagodljivosti in zanesljivost. Ključno je tudi njegovo odlično razumevanja posameznega naročnika oz brenda, čigar zahteve in bistvo vedno ujame v objektiv.

Rok Mišvelj
Direktor MPG Slovenija

Visoka kakovost, zanesljivost in natačnost so pomembni dejavniki, zaradi katerih redno sodelujemo s fotografom Žigo Intiharjem. Vrlina fotografa je, da pričara “vibe” dogodka s fotoaparatom tako, da ga gledalec začuti. Žiga je pri fotografiranju umetniško strasten. Vedno pravočasen in natančen, dogovorjene storitve opravi hitro in kakovostno. Toplo priporočam.

Madea Mojca Majhen
Direktorica Paideia d.o.o.

Če vzamete za uradnega fotografa Žigo Intiharja, imate lepe slike odkljukane. Z njim smo že velikokrat sodelovali, za najrazličnejše dogodke. Pri njemu ne boste doživeli, da enkrat naredi lepe fotografije, drugič morda malo slabše, VEDNO so njegov končni izdelelek lepe, profesionalne fotografije, s katerimi so naročniki več kot zadovoljni. AVI priporočilo ima vedno!

Katja Mlakar
Kreativna direktorica AVI

Z Žigo me veže že skoraj desetletno sodelovanje. Kljub svoji mladosti, je že od vsega začetka izjemno ustvarjalen, zanesljiv, odziven in natančen, ne glede na velikost, zahtevnost in naravo projekta. Nepogrešljiv je na vseh projektih, ki smo jih peljali skozi vsa leta, saj je delo z njegove strani vedno izvedeno na najvišjem nivoju.

Osebno zelo cenim ljudi, ki ne delujejo mehansko, ampak so samoiniciativni in prepoznajo tudi dodatne potrebe ali želje naročnikov. To sta samo eni izmed lastnosti, ki odlikujejo Žigo in zaradi njih se najino sodelovanje nadaljuje tudi na moji novi poslovni poti.

Anja Cajhen
Editor in chief Style.over.net and Head of sales at Overnet d.o.o.

Žiga Intihar za BMW Group Slovenija fotografira vse dogodke. Je zanesljiv poslovni partner, vedno pripravljen pristopiti k projektu, hkrati pa mu damo kar kompleksna navodila, kaj mora fotografirati: avtomobili morajo biti fotografirani na prav določen način, v objektiv mora ujeti celotno postavitev dogodka, konkretne ljudi…

Kakovost njegovih fotografij je odlična, tako jih včasih ne uporabimo le za interne potrebe, ampak tudi za komunikacijo in oglaševanje.

Eva Aljančič
Direktorica Marketinga BMW Group Slovenija