Pozdravljeni, moje ime je Žiga!

S fotografijo sem se začel ukvarjati v samem začetku digitalne ere. Kot eden prvih preizkuševalcev digitalnih foto kamer v Sloveniji sem do potankosti spoznaval vse prednosti, ki jih nudi digitalna doba. V sodelovanju z revijo in spletno stranjo e-Fotografija.si pri testiranju opreme me je vodilo k odkrivanju sveta skozi tretje oko – objektiv.

Hitro spremenljivi pogoji v svetlobno slabih prostorih, kjer sem tudi začel svojo pot, so me pripeljali do tega, da situacijo znam predvideti že v naprej in izkoristiti vsak svetlobni pogoj, ki mi je na voljo. Najprej sem začel kot reportažni fotograf.

Obožujem trenutke, v katerih se stvari hitro odvijajo in da je pomembno to spontanost ovekovečiti za vedno.

Kasneje me je ljubezen do fotografije vodila naprej k spoznavanju novih elementov. Od avtomobilizma, fotografiranja arhitektur in interierja, športa pa vse do užitkov ob dobri hrani in fotografiranju kulinaričnih specialitet. Posvetil sem se tudi studijski fotografiji in nadzoru svetlobe, saj je to najpomembnejši element tako v portretni fotografiji kot pri fotografiranju produktov in izdelkov. Poleg že omenjenih znanj in kompetenc se izvrstno znajdem tudi v poročni fotografiji, kjer vse to združim in takemu življenjskemu dogodku doda nove dimenzije in vrednost.

Zavedam se vloge svojih naročnikov in kako pomembno je zaupanje, komunikacija, spoštovanje in sodelovanje za dober poslovni odnos.

Svojemu delu sem predan, stremim k popolnosti in neprestanemu napredku. Ne bojim se novih izzivov, svoje delo pa naravnost obožujem.

Žiga Intihar
Žiga Intihar

Svojemu delu sem predan, stremim k popolnosti in neprestanemu napredku. Ne bojim se novih izzivov, svoje delo pa naravnost obožujem.

Trenutki iz Instagrama:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.